Blog

Verruim je grenzen, vergroot je winst

Nederlanders houden van grenzen. En dan vooral om aan de andere kant daarvan zaken te doen. Wij Nederlanders doen al zo lang en zo veel zaken over de grens, daarom weten wij heel goed hoe dat moet.

Maar is dat wel zo? Want, wat wij normaal vinden in het zakendoen, is voor de buitenlandse zakenpartner misschien helemaal niet zo normaal. En hoe lossen we dat nu op? In ‘Verruim Je Grenzen, Vergroot Je Winst’ laten wij u zien hoe het verruimen van uw grenzen begint bij uw eigen beleving van wat normaal is en wat niet. En hoe wet- en regelgeving niet zomaar “lastig” is, maar onherroepelijk gelinkt is aan de cultuur van het land waarin dit wordt toegepast.

Wij nemen u mee in een wereld van globalisering, met als uitgangspunt uw eigen onderneming en uw eigen perceptie van wat normaal is. Vragen die wij beantwoorden zijn: welke grenzen (zowel zichtbaar als onzichtbaar) komen er op uw pad? En hoe steekt u deze zo efficiënt mogelijk over? Welke geschreven en ongeschreven regels komen hierbij kijken? Welke juridische zaken, wetten, regels en fiscaliteiten zijn hierop van toepassing? En vooral: hoe maak ik mijn buitenlandse avontuur tot een succes?

Heeft u zelf een soortgelijke vraag? Dan bent u zeker niet de enige! Dit zijn stuk voor stuk vragen die u als ondernemer bezighouden op het moment dat u zaken wilt doen in of met het buitenland. Ferry Weelen (Holla Advocaten), Hilde Ellerbroek (UniverSale Training & Coaching) en Hans Hofman (De Wert accountants & belastingadviseurs) verwelkomen u graag op donderdag 14 december a.s. en nemen u mee in een grensverleggend seminar over zakendoen in het buitenland.

Programma

  • 15.45 uur Ontvangst
  • 16.00 uur Aanvang

Ferry Weelen neemt u namens Holla Advocaten mee in de wereld van de wetten en regelgeving, zowel binnen Europa als daarbuiten. U ontvangt concrete tips om uw juridische zaken zo goed mogelijk op orde te hebben.

Communiceren in een andere cultuur is een van de grootste uitdagingen en tevens een van de belangrijkste factoren om succesvol te zijn in het buitenland. Zeker omdat wij Nederlanders niet zo normaal zijn als we zelf graag denken. Hilde Ellerbroek van UniverSale Training & Coaching laat u zien welke valkuilen er zijn en hoe deze effectief kunnen worden vermeden.

Ieder land heeft zijn eigen fiscale regels. Het is dan ook belangrijk om te weten waar u op moet letten op het moment dat u een bedrijf start of omzet genereert in het buitenland. Maar denk óók aan de belastingregels die gelden wanneer u een buitenlandse werknemer in dienst neemt. Hans Hofman van De Wert accountants & belastingadviseurs vertelt u er alles over.

  • 17.45 uur Afsluiting met een borrel

Locatie:
Kantoor Holla Advocaten (3e verdieping), Beukenlaan 46, Eindhoven. Holla Advocaten beschikt over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. U komt toch ook? Wij nodigen u van harte uit een of meerdere introducés mee te nemen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar hilde@universale-training.nl.

Met vriendelijke groet,

Ferry Weelen, Hilde Ellerbroek en Hans Hofman

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment