TRAININGEN

Samen werken aan een betere samenwerking, dat is waar UniverSale voor staat. Samen kijken we naar jouw specifieke vraagstuk of dat van jouw team en daaruit ontstaat een trainingsprogramma dat exact aansluit bij jouw wensen. Hieronder zie je een greep uit de mogelijke trainingsonderwerpen.

Masterclass Doe Maar Normaal!

Een typisch Nederlandse uitdrukking: doe maar normaal dan doe je al gek genoeg! Maar wat betekent het begrip normaal in een internationale omgeving? En hoe vertalen we deze uitspraak als we werken met andersdenkenden?

Werken in internationale teams

Je werkt in een internationale omgeving. Jouw collega’s hebben verschillende culturele achtergronden. Dit is tegelijkertijd ontzettend interessant, maar ook frustrerend. Begrijpen jullie elkaar wel voldoende? En hoe haal je het beste uit elkaar en daarmee uit je team?

Leiderschap aan internationale teams

Leidinggeven is een kunst op zich. Maar het wordt pas echt een uitdaging als jouw medewerkers handelen vanuit verschillende culturele basiswaarden. Hoe stel jij je op als leider? En hoe ontwikkel je dan een team?

Peoplemanagement

Leidinggeven betekent werken met mensen. Het zijn jouw medewerkers die de doelstellingen van de organisatie verwezenlijken. Hoe zorg je ervoor dat ze doen wat jij voor ogen hebt? Hoe houd je ze gemotiveerd? En hoe zorg je ervoor dat zij het beste uit zichzelf halen, elke dag weer?

Groeien over de Grens

Jouw diensten of producten verkopen in het buitenland. Dat klinkt toch fantastisch? Toch hebben veel ondernemers moeite om hun klanten te bereiken.

De klant centraal

Wat vind je zelf de lekkerste plek om iets te kopen? Daar waar er oprechte aandacht voor je is en waar het om jou draait, de klant. Gek eigenlijk dat dit in veel organisaties nog niet altijd vlekkeloos werkt.

Trainingen op basis van jouw specifieke leervraag

Heb je een specifieke trainingsvraag als het gaat om leiderschap , internationale of klantgerichte communicatie? Zijn er andere zaken die je graag belicht zou willen zien in een training? UniverSale bouwt graag samen met jou aan jouw eigen training. Neem gerust contact op om dit verder te bespreken!

Trainingen in Engels of Frans

Heb jij klanten, leveranciers of medewerkers voor wie een van de trainingen van UniverSale heel interessant zou zijn, maar spreken ze niet allemaal Nederlands? Geen probleem! UniverSale geeft alle trainingen op verzoek ook in het Engels of Frans. Klik hier voor meer informatie.

Coaching

Heb je in jouw dagelijkse werk te maken met culturele verschillen? Vind je het lastig om deze op een goede manier te overbruggen? Of zou je graag jouw contact met collega’s of klanten willen versterken? UniverSale begeleidt ondernemers, leidinggevenden en individuen bij het optimaliseren van hun communicatie met mensen die een andere manier van denken en doen hebben dan zij zelf.

De coaching richt zich op jouw specifieke (werk)situatie en kan bestaan uit individuele- of teamcoaching. Jouw leervraag en jouw doelen staan hierin altijd centraal. Interesse? Neem dan snel contact met mij op voor een gratis intakegesprek.