COACHING

Coaching

Heb je in jouw dagelijkse werk te maken met culturele verschillen? Vind je het lastig om deze op een goede manier te overbruggen? Of zou je graag jouw contact met collega’s of klanten willen versterken? UniverSale begeleidt ondernemers, leidinggevenden en teams bij het optimaliseren van hun communicatie met mensen die een andere manier van denken en doen hebben dan zij zelf.

De coaching richt zich op jouw specifieke (werk)situatie en kan bestaan uit individuele- of teamcoaching. Jouw leervraag en jouw doelen staan hierin altijd centraal. Denk hierbij aan:

  • Hoe stel ik mij als leidinggevende op binnen mijn diverse team?
  • Mijn collega’s begrijpen me soms verkeerd en dat levert frustratie op. Hoe creëer ik meer begrip?
  • Ik investeer veel in mijn (buitenlandse) klant, maar ik krijg er te weinig voor terug. Waar ligt dat aan?
  • Hoe motiveer ik mensen met andere drijfveren dan die van mijzelf?
  • Ik heb het gevoel niet echt onderdeel te zijn van mijn team. Wat kan ik doen?

De begeleiding kan gericht zijn op het herkennen en verkennen van je eigen referentiekader, op het verkennen van verschillen en overeenkomsten in een team of op het actief overbruggen van (cultuur)verschillen op basis van beproefde communicatietechnieken die aansluiten bij jouw eigen voorkeursstijl.

De coaching vindt, afhankelijk van jouw voorkeur en jouw leervraag, plaats “on the job” of bijvoorbeeld in de vorm van coachingsgesprekken of een hulplijn.

 

Interesse? Neem dan snel contact met mij op voor een gratis intakegesprek.